1 7. mai på Hotel Victoria

Nå kan du sikre deg bord til 17. mai i stuene, Brasserie Pigalle og SALON du NORD.

Frokost

Tradisjonen tro setter vi opp en storslått og vårlig 17. mai-buffet med alt det gode som hører sesongen og anledningen til. 

Vår bugnende 17. mai-frokost står fremme som vanlig denne dagen fra kl. 08.00 - 10.00, men med en god del ekstra som rømmegrøt, røkelaks, roastbeef, remulade, potetsalat, waldorfsalat, spekemat med flatbrød og rømme samt gode oster. På dessertbordet har blir det satt opp en buffet med mye smått og godt.

Gjester som ikke overnatter er også veldig velkommen.

Pris per voksen kr 265
Barn inntil 12 år kr 95 Barn inntil 3 år gratis

Bordbestilling foregår på post@hotel-victoria.no


Brunchbuffet

Vår Head Chef Kristine og hennes dedikerte kokketeam inviterer til en bugnende 17. mai buffet i anledning 17. mai. Her vil du finne alt du kan tenke deg av tradisjonsrik mat som hører nasjonaldagen til og mer til.

For å nevne noe vil vi servere husets kremede fiskesuppe, honninglasert sesamlaks med sesongens friske grønnsaker og helstekt entrecôte med tomatconcasse.

Vi tar i mot reservasjoner følgende tidspunkt 12:00, 14:00 og 16:00 

  • Pris per person kr 695

  • Barn inntil 12 år kr 350

  • Barn inntil 3 år gratis

brand-manual

Brasserie Pigalle

SAlon du nord